O FIRMIE

Nasza płynna pasteryzowana masa jajowa uzyskiwana jest w procesie wybijania, filtracji i pasteryzacji świeżych jaj kurzych. Uzyskana masa przekładana jest do aseptycznych kartonowych pojemników „bag in box”. Tak przygotowana masa a także oddzielone białko i żółtko jajka wykorzystywana jest w przemyśle piekarniczym, cukierniczym oraz ciastkarskim. Swoje zastosowanie znajduję również w wypieku ciast, chleba, ciastek, herbatników. Ponadto w produkcji lodów, sosów, zup oraz kremów typu instant, makaronów i wyrobów garmażeryjnych.
Dostarczymy Państwu NAJWYŻSZEJ, jakości:

Nasza przetwórnia jaj to renomowany producent płynnej masy jajowej, płynnego jajka i płynnego żółtka

OFERTA

PŁYNNA PASTERYZOWANA MASA JAJOWA

PŁYNNE BIAŁKO

PŁYNNE ŻÓŁTKO

DOJAZD

KONTAKT
SPR w Będlewie
ul. Wiejska 68
62-060 Będlewo
woj. Wielkopolskie
NIP 777-000-61-66
REGON 634581061

tel. +48 600-66-17-14
+48 606-15-67-65
fax +48 (061) 813-44-54
mail: Napisz do Nas


Zobacz również :
masa jajowa pasteryzowana
hurtownia jajek
ferma drobiu